Foto och gig

Här kommer några bilder, dock inte från alla våra spelningar:

Första genrepet och framträdandet hos familjen Milthon den 1 september 2012 och i deras bibliotek. Vardagsrummet var utsålt till sista plats. 

-----------------------------------

Genrep nr 2 i Hagens kapell den 21 oktober 2012 inför nästan fullsatt kyrka (bild saknas).

------------------------------------------

Premiärgiget på Vänga Kvarn den 1 juni 2013. Härlig miljö strax väster om Borås. Bra med publik.

 -------------------------------------

Vi spelade den 18 juni 2013 för ca 2000 passagerare på ett ankommande kryssningsfartyg. Väldigt trevligt och fint väder.

 -------------------------------------

Det blev dans på kajen när vi spelade den 20 juli 2013. Högsommar!


 ----------------------------------------

En härlig afton på Villa BelParc i Slottsskogen den 23 juli 2013. Arrangör var Föreningen Classic Jazz Göteborg. Mycket publik och god stämning. 

 -----------------------------------

Vi spelade på torget i Nordstan den 29 augusti 2013. Arrangör var Medborgarskolan som hade tema 'We love the Earth'.


-----------------------------------

Efter inspelningen den 12 september 2013 i Studiofabriken, nog litet trötta.

-----------------------------------

Ikväll den 26 sept 2013 var vi och spelade hos Jazz in Time i Borås. Mycket beröm från arrangören och vi kände oss väldigt väl mottagna. Litet annorlunda att spela i en fd frikyrka. Tyvärr tog vi inga bilder.  

------------------------------------------

Rep hemma hos Janne, hela huset svänger!

 -----------------------------------------

Premiär 23 okt 2013 på Kapellet inför en dansant publik

 ----------------------------------

Idag den 9 dec 2013 var vi och spelade till dans på Axel Dahlströmns torg, fullt ös och mycket publik. Väldigt trevlig spelning tycker bandet! Det var ju höstens julavslutning på deras säsong.

----------------------------------------

 Den 27 jan 2014 var vi och spelade hos Föreningen Jazz i Alingsås. Ovanligt mycket och nöjd publik som stannade till dess sista låten var spelad. Klas Nilsson vikade galant på sin trumpet, Janne hade precis dragit ut en kindtand som krånglat. Han spelade stundtals bongos i stället.

 

 

 

 

 

 

 ---------------------------------------------

Igår den 5 mars 2014 var vi och spelade på båten Marieholm. Arrangör var Föreningen Classic Jazz. Trevlig miljö och god mat (till bandet också). Stackars Janne hade vik på trumpet.

  

 ----------------------------------------------

Den 7 april 2014 spelade vi för i huvudsak 50+ på SPF i Mölnlycke. Leffe's jazzklubb.  Väldigt trevlig lokal i lilla salen på biblioteket och publiken var ju härlig. De gillade vår stundtals softa jazz.  Kompet syns ju nästan aldrig på bild så här kommer två bilder som L Dernevik tagit...jag glömde min kamera!

------------------------------------------------

Den 29 april 2014 var vi på Öckerö och spelade. Lasse på trummor och hans fru Karin hade organiserat allt så väl. I pausen mellan riggning och spelning besökte vi hans fint belägna hem och åt danskt smörrebröd. I stället för bilder på bandet blir det två på platsen där han bor. Bättre kan det inte bli! 

----------------------------------------

Den 5:e juni 2014 spelade vi på KoM och deras nya ställe. Trevlig lokal och trevliga ägarinnor. Glömde kameran hemma.

 ----------------------------------------------

Den19 juli 2014 spelade vi för passagerarna på Royal Princess. Väldigt varmt men kul. Ole Jörgensen vikade på tenorsax. Den 29 juli spelade vi med ordinarie besättning när Emarald Pincess gjorde ett anlöp. Lika varmt som förra gången. En ny kajspelning för Eurodam den 6 augusti, den sista för denna säsongen

---------------------------------------------

 

Vi besökte jazzklubben på Onsala den 11 oktober 2014. Festlokalen var belägen i båtföreningen Enens klubbhus, vackert beläget vid Kungsbackafjorden. Fullsatt!

------------------------------------------------

 

Vi spelade i Partille den 26 oktober 2014 på kulturhusets jazzcafé. Mycket publik denna regniga eftermiddag. Bilden visar Lasse Elf när han levererar ett av sina fina solo. Sonja tittar beundrande på medan Kjell verkar vara koncentrerad på att spela rätt harmisar. Mycket väl mottagna av Sluggo och hans ljudkille.

 -----------------------------------------------


Så var det dags för Mölnlycke igen och deras pensionärsförening den 12 november 2014. Paret Allvin får komma med på bild för en gångs skull. Båda är väldigt omtänksamma och hjälper orkestern med det mesta. Jörgen Svensson vikade på bas. Aggen =(Bernt) har nyligen fått nytt knä! Trevlig entusiatisk publik. För att hedra den lyckliga landningen på kometen med hjälp av moderfarkosten Rosetta så spelades en extra låt i början, vilken??? jo Rosetta!

 ------------------------------------------

En sådan fin bild. Marstrands fästning och vårt fina band i förgrunden med i mitten jazzföreningens duktiga arrangör Suzanne Gulich.  Det var en trevlig kväll den 8 februari 2015 med mycket publik. Mer kan man ju inte önska sig. Det blev extranummer!

------------------------------------------

 

 

 

 

 

 

Idag den 14 mars 2015 har vi gigat i Torslanda på Kulturhuset Vingen. Motivet är de som alltid står bakom oss, Inga och Elisabet. Fin lokal och extranummer blev det. Bandet låter bättre än någonsin sägs det!

 ------------------------------------------

Den 4:e juni 2015 spelade vi på kajen vid Arendal för passagerarna på ett ankommande kryssningsfartyg. Någon bild blev det inte denna gång.

-----------------------------------------------------------------

 

 

På turne till Vänersborg och dess Musikförening den 3 juli 2015. Årets hetaste dag. Vi hade 30++ när vi riggade scenen och det var svettigt. Trots detta hade nästan 100 personer kommit för att lyssna. Mycket tack till arrangör och inte minst ljudteknikern Mikael

-------------------------------------

 

Bandet har fyllt 3 år och det firades idag vid fikan med tårta (som vår trummis bjöd på). Dessutom utdelades ett certifikat så att alla i bandet skall komma ihåg när det bildades!...och trevligt hade vi på detta födelsedagskalas. 

---------------------

Ett litet mellanspel!

I natt den 28 september 2015 vaknade jag kl 0400 helt oplanerat. Tog min kamera och fick uppleva blodmånen. Den vänstra bilden togs litet tidigare på kvällen. Visst är världen fantastisk!

 

 

Idag den 30:e oktober 2015 spelade vi på en privat fest i Vänersborg. Ca 175 personer var där och de gillade vår dansanta repertoar = många gillanden som det nu heter. Ole Jörgensen vikade på tenorsax. Lasse Elf kunde tyvärr inte vara med. Kameran var inte med. Däremot hade vi ett nytt inslag, bongotrummor. Janne hade världspremiär! Och trevligt hade vi!

 

Janne har inte kunnat repetera några gånger så bandet har hittat en tillfällig replokal. Kanske inte lika trevlig som hemma hos Janne. På insidan av de tre fönsterna finns galler för att våra fans inte skall bli för närgångna. (februari 2016)

 

 

 

Den 1 april 2016 begravdes vår fine tenorist Lasse Elf i St Lukas Kapell. Vi kommer att sakna honom i bandet. Lasse var en riktigt fin musikant och tillförde bandet mycket.

Idag den 13 juli spelade vi för ankommande kryssningsresenärer. Ganska blåsigt men annars bra

 

Den 26 juli 2016 spelade vi i underbart sommarväder och för en fulltalig publik hos Villa bel Parc i Slottsskogen. Niklas Robertsson var vikarie på tenorsax. Kjell gjorde en fin tolkning av Meditation och Sonja's sång blev mycket uppskattad.

 

Vi spelade på ett 85-års kalas den 15 oktober 2016. Festen ägde rum på Långedrags Värdshus och > 100 gäster. Populära blev vi och sent blev det. Kjell gick i gång på sin gitarr. Härligt med svart/vita bilder ibland. Proffsig fotograf!!

 

I dag den 10 november 2016 hade vi en jättetrevlig spelning med Stena färjan tur och retur Göteborg-Fredrikshamn. Det var många som dansade, applåderade och uttryckte sin uppskattning. De gillade vårt lir. Fin publikkontakt. Kanske det kommer en bild så småningom på själva evenemanget.

 

 

 

Sent om aftonen  den 23 februari 2017 skriver jag detta. Vi har i kväll spelat på jazzbåten Marieholm i jazzföreningens regi. Mycket publik och många som dansade. Jag tror publiken gillade vår repertoar. Musik från 'The great American Songbook'. Låtar man minns! Låtar man kan dansa till. (Foto Tompa)

 

Vi besökte Jazzklubben i Trollhättan den 18 mars 2017. Publiken gillade oss. Sannolikt fullsatt. Trevliga värdar och trevligt med ett ungdomligt förband under ledning av herr Rakkonen.  

 

 

Trevlig spelning vi hade idag den 22 april 2017 på Frölunda Kulturhus. L O Persson är på bild och är vår eminente pianist.

Det var tedans och gott om publik och dansande par. Härligt att få spela på detta ställe med trevliga gäster, trevlig personal och fin akustik. 

 

Den 22 augusti 2017 spelade vi på kajen vid Arendal för ankommande kryssningsturister. 

 

Stenungsunds Jazzförening fick besök av oss den 15 november 2017. En härlig lokal att spela i, fin flygel och ett trevligt bemötande från arrangören. ...och ljudteknikern är ju jätteduktig.

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)